Fontos infó
december 5, 2020

Sajnos a kialakult helyzetben nem tudjuk rendszerint megtartani alkalmainkat.

A youtube csatornánkra minden szerdán kikerül egy videó, és utána 20:00-tól van beszélgetés, melynek aznapi aktuális linkjét megtaláljátok a közösségi média felületeinken.

További híreink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Hirdetéseink

Kövess minket a közösségi médiában!

Kövess minket a közösségi médiában!

Legfrissebb híreinkért kövess minket az Instagramon és Facebookon, hogy le ne maradj az aktuális programjainkról és eseményeinkről! Facebook: https://www.facebook.com/1REbudapest/ Instagram: https://www.instagram.com/1re_budapest/ Youtube:...

Beszélj a lelkésszel!

Beszélj a lelkésszel!

Valamilyen lelki nehézséggel küzdesz? Szükséged lenne pár bátorító szóra, segítségre? Van kérdésed a Bibliával és a teológiával kapcsolatban? Keresd fel lelkészeinket bátran bármilyen kérdésed is legyen! Írj e-mailt vagy gyere el valamelyik alkalmunkra!  Bedekovics...

Vár az 1RE!

Vár az 1RE!

Várunk minden szerdán 19:01-RE a Magyar Tudósok körútján található templomban tartott istentiszteleteinkre! Havonta készülünk informális eseményekkel is, melyek részleteit megtaláljátok a közösségi médiai felületeinken.